Ota yhteyttä!

Isokatu 56, Njetwork Inn
Starttaamo, Oulu

Puhelin: +358 400296196
Sähköposti: tom.laine@somehow.fi

FORGOT YOUR DETAILS?

Kouluttajat

Kouluttajamme ovat alansa huippuja Suomessa. Lue lisää tiimistämme alla olevista lyhyistä henkilökuvauksista. Kauttamme voit tilata sekä omien että verkostokouluttajiemme osaamisen yhdestä ja samasta paikasta.

Lisää kouluttajistamme ja koulutuksista voit kysyä osoitteesta tom.laine@somehow.fi

Tom Laine

Tom Laine

Pääkouluttaja, kirjailija

Suomen kokenein ja kysytyin sosiaalisen median rekrytoinnin ja employer brandingin kouluttaja, sekä LinkedIn- ja Pinterest -asiantuntija.

Tom on perustanut 1. sosiaalisen median startup-yrityksensä vuonna 1999, ja on kantanut yhteisöllisiä toimintatapoja osana työtapojaan siitä saakka. Tom on Suomen verkostoitunein henkilö LinkedInissä.

Tom on mm. tehnyt some-markkinointia Pohjoismaisella tasolla Oracelle Tanskasta käsin ja toiminut sosiaalisen median rekrytoijana 3 lontoolaiselle rekrytointiyritykselle, sekä perustanut Suomen ensimmäisen some-rekrytointiyrityksen.

Tomin julkaisuja ovat mm. - moderni työnhakuopas "Työnhakuopas" (Talentum, 2014), - sosiaalisen median rekrytointiopas "Suhteellinen Rekrytointiteoria" (MIF, 2012), ja - "Sosiaalisen median työkalut osaamisyhteisön kehittämisessä" (Thule Instituutti / Oulun yliopisto 2011) raportin.

Mob. +358 400 296 196 Email: tom.laine@somehow.fi

Jarkko

Jarkko "Mr. SlideShare" Sjöman

Kouluttaja

Henkilöbrändäyksen ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntija. Kiinnostunut yritysbrändin ja asiantuntijaosaamisen yhdistämisestä ja näkyvyyden kehittämisestä. Erityisosaamisena SlideShare -palvelu, jossa yksi seuratuimmista vaikuttajista. Toiminut aikaisemmin rahoitus- ja rekrytointialalla sekä liiketalouden kouluttajana

Jonna Muurinen

Jonna Muurinen

Kouluttaja, viestinnän asiantuntija

Jonna Muurinen on sometoimisto Kuulu Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Hänellä on 15 vuoden työkokemus markkinoinnista, viestinnästä ja mediasta. Kouluttajana vahvuuksia ovat siis syvällinen viestinnän ja markkinoinnin suunnitteluosaaminen sekä käytännön kikat markkinointiin ja viestintään ja erityisesti eri somekanaviin. Koulutuksissa puhutaan poikkeuksetta laajasti verkkonäkyvyydestä ja somemarkkinoinnin sitomisesta liiketoimintastrategiaan. Somesta pitää saada hyödyt irti, somessa ei viestitä päämäärättömästi!

Teemu Korpi

Teemu Korpi

Kouluttaja, markkinointikoordinaattori, kirjailija

Teemu Korpi on markkinoinnin ja mainonnan moniottelija, joka tuntee niin perinteiset kuin uudetkin keinot tavoittaa yritykselle relevantit henkilöt ja saada markkinointi vaikuttamaan viivan alla positiivisesti.

Jani Siivola

Jani Siivola

Kouluttaja

Jani Siivola on toiminut yritysten kehittämishankkeissa kouluttajana ja konsulttina viimeiset kahdeksan vuotta. Hänen erikoisalaansa on myynnin kehittäminen sosiaalisen median avulla. Lisäksi hän on keskittynyt pk-yritysten markkinoinnin kehittämiseen. Jani toimii valtakunnallisesti ELY-keskusten puitekumppanina. Yli 200 yritystä on saanut hänen toimestaan konkreettisia vinkkejä markkinoinnin kehittämiseen Lapin maakunnassa, ja Janin koulutuksiin on ottanut osaa satoja henkilöitä. Yhdessä Tom Laineen kanssa Jani on ollut kouluttamassa mm. valtionhallinnon koulutus- ja kehittämiskeskus Salmian puitteissa Suomen TE-toimistoja ja ELY-keskuksia sosiaalisen median hyödyntämiseen.

Vesa Ilola

Vesa Ilola

Kouluttaja

Ilmiömarkkinoinnin johtava kouluttaja ja ajattelija Suomessa!

Vesa Ilola on toiminut yritysten kehittämishankkeissa ja konsultoinneissa yli 15 vuotta. Hänen erikoisalaansa ovat kaupankäynnin edistäminen, toimintakulttuurin muutoshankkeet, verkostoituminen sekä uusien yhteisöllisten medioiden hyödyntäminen. Hän on sparrannut eri kokoisia yrityksiä, yritysryhmiä ja työpajoja yli 12 vuotta. Vesa on toiminut yrityskouluttajana markkinoinnissa, viestinnässä ja tuotteistamisessa >10 vuotta.

Yhdessä Tom Laineen kanssa Vesa on ollut kouluttamassa mm. Salmian puitteissa Suomen TE-toimistoja ja ELY-keskuksia sosiaalisen median hyödyntämiseen.

Jarkko Dahlström

Jarkko Dahlström

Kouluttaja, rekrytoija

Jarkko Dahlström on pitkään toiminut sosiaalisen median rekrytoinnin keihäänkärjessä Suomessa.

Jarkon rekrytointiura lähti liikkeelle Manpower ryhmästä, johti Elan IT Resourcen kautta Suomen ensimmäisen sosiaalisen median rekrytointiin erikoistuneen BI-IT Solutionsin (myyty VMP Groupille) Helsingin toimiston vetäjäksi, Citruksen rekrytointi- ja koulutusliiketoiminnan liiketoimintajohtajaksi, ja on johtanut Eniro Sentraalista Helsingin kaupungin Palmia-yksikön rekrytointitoimeen.

Lisäksi Jarkko on yhdessä Tom Laineen kanssa ollut kouluttamassa mm. Kiitos Henkilöstöpalvelujen 1. some-rekrytoijia ja Adeccona rekrytoijia sosiaalisen median käyttöön monen muun mielenkiintoisen sivujuonteen ohessa.

Kouluttajamme työssään

TOP UA-41183381-1