Ota yhteyttä!

Isokatu 56, Njetwork Inn
Starttaamo, Oulu

Puhelin: +358 400296196
Sähköposti: tom.laine@somehow.fi

FORGOT YOUR DETAILS?

Tutustu toimintaamme myös

SlideSharessa ja Pinterestissä!

Yläpalkin Palvelumme-sivun kohdalta tulevasta alastulovalikosta löydät kuvaukset useimmista tällä hetkellä tarjoamistamme koulutus-palveluista. Jos sinua kiinnostaa jokin aihe näiden ulkopuolelta, otathan yhteyttä, kouluttajamme kouluttavat listattujen aiheiden lisäksi muistakin sosiaalisen median aiheista. Kysy lisää!

 

Usein kysyttyä

Kouluttajillamme on yhteensä kymmenien vuosien kokemus sosiaalisesta mediasta, parin kymmenen vuoden kokemus some-rekrytoinnista, he ovat rekrytoineet huomattavan suuren määrän osaajia sosiaalisen median avulla, työskennelleet niin Suomen kuin maailmankin johtavissa rekrytointiyrityksissä Suomessa ja Englannissa ja toimineet niissä usein vastuullisissa rooleissa hyödyntäen sosiaalista mediaa, ja lisäksi kouluttajista Tom on ollut 2000-luvun puolivälissä yksi ensimmäisiä eurooppalaisia rekrytoijia hyödyntämässä systemaattisesti sosiaalista mediaa työssään (ks. referenssit), ja Tom ja Jarkko ovat olleet paitsi perustamassa Suomen ensimmäistä sosiaalisen median rekrytointiin erikoistunutta yritystä, myös kouluttaneet huomattavan monia Suomessa toimivia rekrytoijia ja rekrytointiyrityksiä sosiaalisen median käyttöön. Tänä päivänä Tom kouluttaa sosiaalisen median rekrytointiin Suomen lisäksi myös mm. Englannissa ja Venäjällä.

Emme ole erityisen innokkaita Facebookin käyttäjiä tai kouluttajia monestakin eri syystä. Olemme tehneet strategisen päätöksen jättää Facebook- ja YouTube-markkinointiin sekä Wikipediaan ja Google Plussaan liittyvät koulutukset muille kouluttajille, ja keskitymme muihin sosiaalisen median palveluihin. Facebook-kouluttajia on Suomi täynnä, mutta meille Facebook on vain yksi väline muiden joukossa, johon liittyen koulutamme mm. rekrytointi- ja työnhaku-koulutuksissamme, mutta vain osana isompia kokonaisuuksia. Mitä tulee muihin em. sosiaalisen median palveluihin, tilanne on sama, ne ovat meille osa laajempaa esitystä eri palvelujen käytöstä tiettyyn tarpeeseen, mutta eivät ole saaneet toistaiseksi meiltä niin paljon kiinnostusta että olisimme räätälöineet niille omia koulutuksia.

Koulutuksien hintahaarukat löydät Palvelumme-sivun alavalikosta. Sinne on kerätty suuntaa antavat hinnat, kysy kuitenkin aina tarjous, niin tiedät ketä kouluttajistamme ovat vapaina ja mihin hintaan. Koulutamme sekä laajasti ympäri Suomen että ulkomailla, joten kannattaa kysyä, ja mielellään vieläpä reilusti etukäteen.

Pyrimme luomaan asiakkaidemme kanssa luottamussuhteen, ja monet heistä ovatkin jatkaneet asiakkainamme jo vuosia. Toivomme totta kai voivamme aina käyttää koulutuksia referensseinä, mutta valitettavasti aina näin ei ole. Nimilistaa asiakkaistamme näet Asiakkaat-sivulta, ja sen alta löytyvältä Referenssejä-sivulta.

Kouluttajamme ovat todellakin alan parhaimmistoa omilla erikoisosaamisalueillaan. Emme tee puolivillaisia koulutuksia sosiaalisen median osa-alueista joita emme osaa, vaan hankimme aina parhaat mahdolliset kumppanit kouluttamaan silloin kun osaaminen ei ole omaa ydinosaamistamme. Näet lisää kouluttajien erityisosaamisesta Kouluttajamme-sivulta.

TOP UA-41183381-1