Pinterest- ja Instagram-koulutukset

Share

Pinterest_logo-2 instagram-logoSnapchat logo

Pinterest, Instagram (ja Snapchat) yrityskäytössä, ½ – 1 pv

Koulutuksessa tutustutaan sosiaalisen median suosituimpiin uusiin palveluihin yritysnäkökulmasta. Pinterestistä on jo rohkaisevia kokemuksia moneltakin eri toimialalta ja Instagram on kasvanut huimaa tahtia. Koulutuksessa käsitellään Pinterestin hyödyntämistä yrityskäytössä monipuolisesti case-esimerkein. Esimerkkien lisäksi esitellään toimintatapoja Pinterestin käyttöön erityisesti myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja työnantajakuvan luonnin näkökulmista. Instagramiin tutustutaan erityisesti markkinoinnin näkökulmasta.

  • Myynti ja markkinointi Pinterestin avulla
  • Työnantajakuvan luonti ja rekrytointi Pinterestissä
  • Instagramin kautta markkinointi ja rekrytointi
  • Asiakkaiden osallistaminen oikeaoppisesti sosiaalisen median kuvapalveluiden kautta
  • Snapchatin mahdollisuudet yrityskäytössä

Pinterest ja Instagram työnhaussa, ½ pv

Tunnetko Pinterestin ja osaatko hyödyntää sitä työnhaussa? Koulutuksessa käydään läpi Pinterest-tilin asetukset ja käyttö yleisesti, sekä tutustutaan Pinterestistä löytyviin työpaikkailmoituksiin ja oman osaamisen esittelyyn työnhaussa case-esimerkein. Käymme läpi Pinterest-kansioiden luonnin, sisällöntuotannon, ja osaamis-portfolioiden sisältöä käytännönläheisesti.

Onko Instagram jo tuttu, voisiko sitä hyödyntää työnhaussa? Pinterest-koulutuksen lisäksi käsittelyyn otetaan Instagram. Instagramista on tullut huippusuosittu, ja käyttäjämäärät lähentelevät jo Twitteriä, mutta miten hyödyntää Instagramia työnhaussa? Onko siitä apua oman osaamisen esittelyssä tai työpaikkojen löytämisessä? Koulutuksessa tuodaan esiin myös miten Pinterest ja Instagram eroavat toisistaan ja missä ne tukevat toisiaan.