Suomen johtava Linkedin asiantuntija sekä sosiaalisen median rekrytoinnin ja työnhaun kouluttaja


Tietoa meistä-sivulla tarkemmin miksi. Kysy lisää!

400

RÄÄTÄLÖITYÄ KOULUTUSTA 5 VUODEN AIKANA

10.000

OSALLISTUJAA

35

KV-ASIAKASTA

10

MAASSA KOULUTUKSIA

PALVELUMME


Palvelumme on jaettu muutamaan pääkategoriaan, joista räätälöidään asiakkaan tarpeisiin sopivin kokonaisuus. Kysy lisää!

Linkedin-koulutukset

Linkedin sisältyy osana monia palvelukokonaisuuksiamme, mutta usein asiakkaamme haluavat juurikin Linkedin-koulutuksen, tiettyyn tarpeeseen räätälöitynä.
Ja Linkedin-osaamisessa olemme Suomen parhaita! Koulutuksissamme Linkedin taipuu myynnin, markkinoinnin, rekrytoinnin, sidosryhmäviestinnän tai vaikkapa henkilöbrändäyksen tarpeisiin.

Pinterest-koulutukset

Pinterest on yksi suosikkiyhteisöpalveluistamme, vaikka se on Suomessa ollut aivan liian aliarvostettu palvelun mahdollisuuksiin verrattuna.

Muut some-kanavat

Koulutuskokonaisuutemme sisältävät usein palveluja, kuten Twitter, Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube, Vimeo, WhatsApp, Periscope, jne. Jos haluat räätälöidyn koulutuksen tietyn palvelun käyttöön, ota suoraan yhteyttä!

Rekrytointi ja työnhaku sosiaalisessa mediassa

Tom on Euroopan kokeneimpia somerekrytoinnin ja työnantajamielikuvan luonnin kouluttajia, hyödyntäen sosiaalista mediaa itsekin rekrytoijana jo vuodesta 2004. Siksi Tom onkin usein kysytty kouluttaja myös kansainvälisesti. Ja kolikon toiselta puoleltahan löytyvät some työnhaussa -koulutukset.

Henkilöbrändäys

Meillä kaikilla on henkilöbrändi, muiden ihmisten käsitys siitä millaisia osaajia olemme. Nyt meillä on myös ymmärrys ja työkalut ottaa asiantuntija-statuksemme konkreettisesti haltuun!

Social Selling

"Social selling" eli sosiaalisen median hyödyntäminen myynnin välineenä on yksi kuumimpia puheenaiheita somen ammatillisen hyödyntämisen puitteissa. Meidän social selling -koulutukset keskittyvät erityisesti Linkedinin hyödyntämiseen!

Share