Tietoa meistä

Share

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Olemme pitkään olleet yksi Suomen johtavia sosiaalisen median koulutuksiin ja konsultointiin erikoistuneita yrityksiä, mutta nyt pystymme palvelemaan asiakkaitamme myös ulkoistettujen some-palveluiden ja verkkopalveluiden kehityksen suhteen – koodarimme Suomessa ja Kroatiassa ovat olleet toteuttamassa monia kiinnostavia verkkopalveluita ja mobiilisovelluksia, kuten esim. Pint Please mobiilisovellus, Joulupukin videoverkkokauppa, Topspot Move mobiilisovellus joukkueurheiluun, ja monia muita.

Erityisesti sosiaalisen median rekrytointi ja työnantajakuvan luonti (employer branding), sosiaalisen median työnhaku ja henkilöbrändäys, sekä LinkedIn ja Pinterest asiantuntijaluentomme ovat luoneet meille maineen alan laadukkaimpien koulutuksien järjestäjänä, ja kouluttajamme ovat Suomen tunnetuimpia alan osaajia. Kouluttajamme ovatkin usein kysyttyjä puhujia ja asiantuntijakommentaattoreita monissa julkisissa tilaisuuksissa ja mediassa, mukaan lukien Yleisradion uutislähetykset ja erilaiset aisantuntijatapahtumat.

MIKSI VALITA MEIDÄT?

  • Kouluttajamme ovat alansa kokeneimpia asiantuntijoita joilla on vuosien kokemus kouluttamisesta, konsultoinneista, ja osa on julkaissut kirjoja sosiaalisen median aiheista.
  • Kouluttajillamme on paitsi teorian, myös käytännön kokemusta ja osaamista mm. sosiaalisen median rekrytoijina
  • Kouluttajamme ovat alansa arvostetuimpia asiantuntijoita, ja ovat kommentoineet mm. YLE:n uutisille, Hesarille, Kauppalehdelle, Tekniikka & Talous -lehdelle, ja monelle muulle medialla sosiaalisen median aiheita
  • Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa, lue lisää asiakasreferensseistämme muilla sivuilla

Kysy rohkeasti lisää, kerromme mielellämme osaamisestamme vaikkapa kahvikupin ääressä.