Ota yhteyttä!

Isokatu 56, Njetwork Inn
Starttaamo, Oulu

Puhelin: +358 400296196
Sähköposti: tom.laine@somehow.fi

FORGOT YOUR DETAILS?

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme! 

Legend:

  • inspiraatio
  • kokemus
  • tutkimus
  • koulutus
  • muut

Tom at World NGO Day 13070287113_6a50fda61e_b

Olemme pitkään olleet yksi Suomen johtavia sosiaalisen median koulutuksiin ja konsultointiin erikoistuneita yrityksiä, mutta nyt pystymme palvelemaan asiakkaitamme myös ulkoistettujen some-palveluiden ja verkkopalveluiden kehityksen suhteen – koodarimme Suomessa ja Kroatiassa ovat olleet toteuttamassa monia kiinnostavia verkkopalveluita ja mobiilisovelluksia, kuten esim. Pint Please mobiilisovellus, Joulupukin videoverkkokauppa, Topspot Move mobiilisovellus joukkueurheiluun, ja monia muita.

Erityisesti sosiaalisen median rekrytointi ja työnantajakuvan luonti (employer branding), sosiaalisen median työnhaku ja henkilöbrändäys, sekä LinkedIn ja Pinterest asiantuntijaluentomme ovat luoneet meille maineen alan laadukkaimpien koulutuksien järjestäjänä, ja kouluttajamme ovat Suomen tunnetuimpia alan osaajia. Kouluttajamme ovatkin usein kysyttyjä puhujia ja asiantuntijakommentaattoreita monissa julkisissa tilaisuuksissa ja mediassa, mukaan lukien Yleisradion uutislähetykset ja erilaiset aisantuntijatapahtumat.

 

MIKSI VALITA MEIDÄT? 

  • Kouluttajamme ovat alansa kokeneimpia asiantuntijoita joilla on vuosien kokemus kouluttamisesta, konsultoinneista, ja osa on julkaissut kirjoja sosiaalisen median aiheista.
  • Kouluttajillamme on paitsi teorian, myös käytännön kokemusta ja osaamista mm. sosiaalisen median rekrytoijina
  • Kouluttajamme ovat alansa arvostetuimpia asiantuntijoita, ja ovat kommentoineet mm. YLE:n uutisille, Hesarille, Kauppalehdelle, Tekniikka & Talous -lehdelle, ja monelle muulle medialla sosiaalisen median aiheita
  • Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa, lue lisää asiakasreferensseistämme muilla sivuilla

 

Kysy rohkeasti lisää, kerromme mielellämme osaamisestamme vaikkapa kahvikupin ääressä.

Tom Laine, Pääkouluttaja

Numeroina

300+

asiakaskeissiä 3 v. aikana

100+

eri organisaatiota koulutettuna

200+

yritystä osallistunut yleisiin koulutuksiin

6

eri maassa toteutettuja koulutuksia

Rekrytointi somessa on tätä päivää!

Rekrytointi on enenevässä määrin siirtymässä sosiaaliseen mediaan, joko yrityksenne on aktivoitunut modernien palveluiden hyödyntämiseen?

Rekrytointi somessa on kiinnostava vaihtoehto monelle, sillä rekrytoinnin kustannukset saadaan alas, tavoitamme suurempia massoja kuin koskaan ennen, toisaalta pystymme kohdentamaan viestimme vain parhaille osaajille, ja meillä on monia mahdollisuuksia rakentaa pitkäjänteisesti työnantajakuvaa.

Kouluttajistamme Tom, Jarkko ja Pia ovat kukin kokeneita rekrytoinnin osaajia, jotka ovat kukin eri tavoin hyödyntäneet sosiaalista mediaa rekrytoidessaan osaajia itselleen tai asiakkailleen. Kysy lisää miten olemme palvelleet jo kymmeniä ja taas kymmeniä yrityksiä sosiaalisen median rekrytoinnin koulutuksien ja konsultointien myötä!

Työnhaun uudet ulottuvuudet!

Työnhaku perinteisellä ansioluettelolla on edelleen tätäkin päivää, mutta sen lisäksi on monia muita mahdollisuuksia työllistyä. Kouluttajamme ovat kouluttaneet tuhansia ja tuhansia osaajia sosiaalisen median työnhaun saloihin. Katso koulutusosiostamme tarkemmin työnhaun koulutuksistamme. Koulutamme some-työnhakuun mm. TE-toimistojen, ELY-keskusten, liittojen ja järjestöjen, sekä yritysten yt-ohjelmien puitteissa.

Maailman suurin ammatillinen verkosto!

Kouluttajistamme Tom on Suomen verkostoitunein henkilö LinkedInissä, ja Suomen arvostetuin LinkedIn-asiantuntija, jonka kommentteja on kuultu mm. Yleisradion uutislähetyksissä. LinkedInissä on yli 332 miljonaa käyttäjää globaalisti ja lähes 800.000 suomalaista. Älä aliarvioi maailman suurimman ammatillisen sosiaalisen median palvelun voimaa rekrytoinnissa, työnhaussa, myynnissä, ammatillisessa verkostoitumisessa tai sidosryhmäviestinnässä.

Tarinankerronnan uusin ulottuvuus!

Pinterest on yksi maailman nopeimmin kasvavia sosiaalisen median palveluita. Se on luonut aivan uudenlaisia mahdollisuuksia rakentaa pitkäjänteistä työnantajakuvaa, myydä tuotteita suoraan kuvista, sitoa yrityksen toiminta paikaktietoon, ja rakentaa huikeita tarinoita kuvien ja videoin. Pinterest on myös meidän uusi suosikkipalvelumme, josta koulutamme entistä useammin.

Webinaarit tavoittavat laajatkin yhteisöt!

Jos organisaatiosi tai jäsenkuntasi on kooltaan suuri ja maantieteellisesti laajalle levinnyt, webinaarit ovat hyvä tapa antaa kaikille mahdollisuus päästä kiinni koulutuksiin. Toteutamme webinaareja yhteistyössä kumppaniemme kanssa, emme toistaiseksi tarjoa webinaarityökalua itse, mutta toteutamme niitä enenevässä määrin.

TOP UA-41183381-1