Tietoa meistä

Share

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

HC Services Oy:n perustaja Tom Laine on pitkään ollut yksi Euroopan johtavia Linkedin-asiantuntijoita ja sosiaalisen median rekrytoinnin uranuurtajia. Kouluttajistamme juuri Tom kiertää Suomen lisäksi tekemässä kansainvälisiä koulutuksia. Tomin tukena on pieni joukko eri alojen asiantuntijoita ja operatiivisia henkilöitä, jotka mahdollistavat mm. teknisen sisällöntuotannon.

Yrityksenä HC Services on viimeisen parin vuoden aikana kokenut suuria muutoksia. Olemme 3 eri yrityskaupan myötä keskittyneet tekemään vain Linkediniin, somerekrytointiin ja työnantajamielikuvan luontiin, sosiaalisen median työnhakuun, ”social sellingiin”, ja somessa tapahtuvaan henkilöbrändäykseen keskittyviä koulutuksia ja konsultointia.

Olemme myyneet pois teknisen kehitystyön sekä muut sosiaalisen median koulutusalueisiin liittyvät toiminnot. Voit toki edelleen tilata kauttamme usean eri kouluttajan toteuttamia koulutuksia, mutta silloin kun ne eivät liity ydinosaamiseemme, teemme yhteistyötä muiden kouluttajien ja organisaatioiden kanssa, ja poimimme verkostostamme aina sopivimmat, parhaat osaajat asiakkaidemme avuksi.

Erityisesti sosiaalisen median rekrytointi ja työnantajakuvan luonti (employer branding), sekä LinkedIn asiantuntijaluentomme ovat luoneet meille maineen alan laadukkaimpien koulutuksien järjestäjänä, ja kouluttajamme ovat Suomen tunnetuimpia alan osaajia, tunnetuimpana Tom Laine, josta voit lukea enemmän esim. osoitteesta www.tomlaine.com. Tom on usein kysytty puhuja ja asiantuntijakommentaattori monissa julkisissa tilaisuuksissa ja mediassa, mukaan lukien Yleisradion uutislähetykset ja erilaiset ammattijulkaisut.

Kysy rohkeasti lisää, kerromme mielellämme osaamisestamme vaikkapa kahvikupin ääressä.