Share

Viime viikolla pidin Asiantuntijana Linkedinissä -webinaarin, jossa käytiin läpi paljon erilaisia mahdollisuuksia Linkedinin ammattimaiseen käyttöön. Käytiin läpi niin myynnin, markkinoinnin, rekrytoinnin, kuin yleisemminkin asiantuntijan mahdollisuuksia palvelun hyödyntämiseen. Laitoin nyt tallenteen yleiseen jakoon, jotta kaikki aiheesta kiinnostuneet saisivat yleiskäsityksen Linkedinin mahdollisuuksista.

Tunti Linkediniä on huomattavan lyhyt aika, ja tallenne onkin enemmän intro palveluun, kuin se monipuolisten ominaisuuksien tehokas oppitunti.

Siksi olemmekin järjestämässä helmi-maaliskuussa verkkokurssin samasta aiheesta, koostuen 3 * 1,5 tunnin webinaareista, kunkin osion sisältäen lisäksi 30 minuutin kysymys- / vastausosion. Kurssin osallistujat saavat lisäksi TALLENTEET käyttöönsä, jos ei ole mahdollisuutta osallistua live-sessioihin tai muuten kaipaa muistinvirkistystä jatkossakin. Live-osuudet toteutetaan torstaisin 16.2., 23.2. ja 2.3. klo 13-1500.

Jos tilaat kurssin viimeistään 18.1.2017, saat halutessasi myös HENKILÖKOHTAISEN PALAUTTEEN JA NEUVOT omaan tai yrityksesi Linkedin-profiiliin.

Kurssin hinta on 19.1.2017 saakka 147 euroa (sis. alv.), jonka jälkeen se nousee normaalihintaan 186 euroa (sis.alv).

KURSSIN VOI TILATA MYÖS LASKULLE yrityksen nimissä tilattaessa. Laskulla tilattaessa ota yhteyttä osoitteeseen tom.laine@somehow.fi 

Kurssin sisältöihin voi tutustua osoitteessa http://bitly.com/LISpecialist

Jos tulee kysymyksiä, laitahan viestiä!

 

 

 

.

Tässä vielä tuo ilmaisen Linkedin-webinaarin tallenne katsottavaksi. Tätä saa totta kai myös jakaa eteen päin, jos koet että joku kavereistasi saattaisi olla kiinnostunut ilmaisista Linkedin-neuvoista. Varsinainen esitys alkaa suunnilleen kohdassa 4.30, alussa on valmisteluhöpinöitä, joista ei kannata niin välittää. En valitettavasti ehtinyt vielä editoida videosta turhia pois, joten tässä koko lähetys kokonaisuudessaan.

 

 

PS. Suunnittelen jo seuraavia ilmaisia webinaareja, ja olisin kiinnostunut kuulemaan mistä aiheista sinä haluaisit seuraavan webinaarin kuulla. Kommentoi tähän kirjoitukseen vapaasti aiheita jotka kiinnostavat. Olisiko esim. joku seuraavista aiheista kiinnostava: Linkedin työnhaussa, Henkilöbrändäys somessa, Social selling Linkedinissä, Somerekrytointi, Linkedin rekrytointi, Työnantajamielikuvan luonti somessa, vai uusinta syksyn Some työnhaussa -webinaarista päivitetyin materiaalein? Vai kenties joku muu aihealue?