Share

Linkedin on jo pitkään tukenut symbolien lisäämistä profiileihin, mutta hyvin harva on niitä hyödyntänyt, Suomessa varsinkaan. Kannattaa käyttää harkintaa ja miettiä ovatko symbolit tai emojit liian viihteellisiä lisättäväksi profiiliisi, tai millaisia ammatilliseen käyttöön sopivat symbolit olisivat.

Omassa profiilissani olen symboleja käyttänyt toistaiseksi vain Projects- ja Summary-osioissa, joissa käytössä on lähinnä nuolia, laatikoita ja yhteydenottosymboleja.

Keräsin omaan profiiliini symboleja sieltä ammattimaisemmasta päästä. Voit käydä kopioimassa (old school copy / paste -toiminnolla) profiilistani omaan profiiliisi sopivia symboleja niin halutessasi.

Vanhan mallisessa (perinteisessä) Linkedin-profiilissa ne löytyvät profiilistani sekä Advice for contacting – että Publications-osasta. Uuden mallisilla käyttöliittymillä symbolit löytyvät vain Publications-osasta, ja sieltäkin ne ovat hieman heikosti löydettävissä. Profiilini löytyy osoitteesta https://www.linkedin.com/in/tomlaine