Share
Moi!

Pikainen päivitys koskien Asiantuntijana Linkedinissä -webinaarin tallennetta, tulevaa verkkokurssia ja mahdollisuutta lisätä omaan Linkedin-profiiliin kurssien sertifiointeja.

Tärkeimmät ensin. Eli pidimme eilen webinaarin, jossa esiteltiin paljon erilaisia mahdollisuuksia hyödyntää Linkediniä asiantuntijana. Muutamilta teistä olen saanut viestin, että tallenne ei aukea kovin helposti, ja siksi laitankin tähän suoran linkin YouTubeen, josta tallenne löytyy suoran linkin takaa. Tallennetta saa muuten myös jakaa… (Klikkaa kuvaa päästäksesi suoraan tallenteeseen)

Webinaarin yhteydessä julkaisimme maksullisen ”Asiantuntijana Linkedinissä” -verkkokurssin, joka alkaa helmikuussa ja koostuu 3 * 1,5 tunnin webinaareista, joiden lisäksi joka kerta mukana on 30 minuutin kyselyosio. Kurssin päivät ovat 16.2., 23.2. ja 2.3., eli aina torstaisin klo 13-15:00.

Osallistujat saavat webinaaritallenteet käyttöönsä, vaikka eivät ehtisi linjoilla livenä ollakaan, kuten aiemman kurssinkin yhteydessä.

NOPEAN TILAAJAN ETUNA verkkokurssin 18.1.2017 mennessä tilanneet saavat kurssin tarjoushintaan 147 euroa (sis. alv), normaalihinnan ollessa 186 euroa. Nopean tilaajan etuna saat halutessasi myös HENKILÖKOHTAISEN PALAUTTEEN LINKEDIN-PROFIILISTASI.

Kurssin voi tilata osoitteesta: http://bit.ly/LISpecialist 

HUOM! Jos tilaat kurssin yrityksen nimissä, voimme lähettää sinulle laskun, jolloin kurssia ei tarvitse maksaa luottokortilla! Jos haluat tilata laskulle, laitahan viestiä osoitteeseen tom.laine@somehow.fi.

Viime uutiskirjeessä mainitsin, että yritän ehtiä valmistella Linkedin-profiiliin lisättävät sertifikaatit / kunniamerkit tyypillisimmille koulutuksille. Nyt olisi valmiina kunniamerkit Linkedin- ja Some työnhaussa -koulutuksille.

Eli jos haluat lisätä Linkedin-profiiliisi sertifioinnin koulutuksistani joihin olet osallistunut, lue ohjeet alla olevasta linkistä ja lisää koulutus profiiliisi.

http://www.somehow.fi/lisaa-nyt-some-tyonhaussa-ja-linkedin-koulutusten-kunniamerkit-linkedin-profiiliisi/

Viimeinen asia tällä kertaa on suunnattu pääasiassa rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan parissa työskenteleville, mutta koskettaa vahvasti myös yrityksen johtoa ja markkinointiviestintää.

Eilen illalla julkaistiin vieraskirjoitukseni WISP HR:n blogissa. WISP on Cactussoft-nimisen yrityksen HR-sovellus, ja yritys toimii pääasiassa Yhdysvalloissa ja Valko-Venäjällä. Kirjoitus on englanniksi ja nimeltään ”Employer Brand: Base it on a Thought Leadership Strategy”, ja se keskittyy työnantajamielikuvan pohdintaan yhdenlaisen sisältömarkkinoinnin strategian kautta, käytännössä tämä strategia on vaikuttaja-/ajatusjohtaja-strategia.

https://wispapp.com/blog/2017/01/12/employer-brand-base-it-on-a-thought-leadership-strategy/

Tässä kaikki tällä kertaa, uusia blogikirjoituksia on tulossa ensi viikolla osoitteeseen
https://www.linkedin.com/today/author/tomlaine, mutta kannattaa muistaa myös www.somehow.fi:n ja www.tomlaine.com:in blogit.

Törmätään somessa!

Terveisin,  Tom
tom.laine@somehow.fi
https://www.linkedin.com/in/tomlaine